3/04/2019

VIDZEMES ČEMPIONĀTS UN CITI TURNĪRI

Kamēr daba guļ ziemas miegā, SK Upesciems futbolisti nesnauž un aktīvi piedalās dažādos futbola turnīros.


Janvārī ar  2011g.komandu un jaunāko grupu (2012., 2012. un 2013.gadā dzimušie) spēlētāju dalību, aizstāvējām kluba krāsas “Ikšķiles Ziemas Kauss 2019”. Aizvadījām spēles ar komandām no Olaines, Valmieras, Ikšķiles, Ogres, Ropažiem. Spēles noritēja raiti, ar bortiem, ar vārtu guvumiem un spēļu zaudējumiem! Piedzīvojām patīkamas emocijas gan no spēlēm, gan no lieliskās turnīra organizācijas puses. 
Februārī norisinājās Vidzemes jaunatnes čempionāts telpās un turnīrs Salaspilī. Ja VČ komandas mums jau ir labi zināmas, tad Salaspilī spēlējām pret ne tik zināmiem pretiniekiem. Šāda pieredze spēlētājiem ir ļoti noderīga. Spēles veido mums labāku izpratni par futbolu, par nepieciešamo centību apmeklējot katru treniņu. Rezultāti bija dažādi un saprotam ka jāturpina mācīties!
Martu iesākām ar noslēdzošo posmu Vidzemes jaunatnes čempionātā telpās. Vairāku sabraukumu-posmu turnīru esam noslēguši. Kopā startējām ar 2 komandām, lai visi pēc iespējas spēlētu un sāktu izprast futbola spēli, sajustu sacensību atmosfēru. Noteikti ir kļūdas un pārdzīvojumi, turpretī ir arī prieki par uzvarām, kopā būšanu, jaunu draugu iegūšanu. Daudz svarīgu lietu, kuras palīdz veidot gan attieksmi, atbildību, pārliecību par sevi un komandu.