11/08/2019

Vasaras sezonu noslēdzam ar aktīvu dalību dažādos pasākumos

Garkalnes novada, Upesciema bērnu un jauniešu komandas vasarā aizvadīja mērķtiecīgu treniņus un piedalījās LFF Vidzemes  jaunatnes čempionātā futbolā. 2019.gada vasaras sezonā startējām 2010.,2011.,2012.g. vecuma grupās, kopā ar četrām komandām, kurās spēlēja puiši vecumā no 6.-9.gadiem. 
Jūnijā piedalījāmies starptautiskā futbola festivālā Liepājā “Dobrecova kauss”. SK Upesciems 2011.g.dz.komanda kopvērtējumā izcīnīja 12.vietu no 32.komandām. Piedaloties futbola festivālā, ieguvām vērtīgu pieredzi pret lielo futbola akadēmiju un dažādu futbola skolu komandām.
Vasaras vidū aizvadījām dienas nometni ar sportisku un izglītojošu ievirzi. Dalībnieku pulkā bija bērni no Garkalnes, Ādažu novadiem, kuriem bija lieliska iespēja  lietderīgi pavadīt laiku un paplašināt individuālo vispārējo kustību prasmju bāzi, izzināt un veidot dažādas interesantas lietas.
Augustā un septembrī piedalījāmies Garkalnes ģimenes sporta dienā. Kurā piedāvājām interesentiem izmēģināt spēkus dažādos futbola un veiklības uzdevumos. Vasaru noslēdzām ar Vidzemes jaunatnes čempionāta sabraukumiem Carnikavā un Valmierā. 
Šobrīd turpinām aktīvu treniņprocesu, lai attīstītu futbolam nepieciešamās lietas un varētu veiksmīgi startēt telpu futbola sezonas ietvaros. SK Upesciems aicina arī jaunus interesentus pievienoties mūsu komandai!