8/14/2017

Sporta un radošā dienas nometne Upesciemā!

No 31.jūlija – 4.augustam norisinājās bērniem dienas nometne  Upesciemā, Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas telpās un Upesciema stadionā.Nometnes mērķis bija nodrošināt bērniem piemērotas un aizraujošas kustību aktivitātes, ar izglītojošu saturu un interesantu brīvā laika pavadīšanu vasarā.

Programmā tika iekļauti dažādi sporta veidi, kā basketbols, futbols, vieglatlētika, vingrošana. Bērni apguva arī dažādas radošas kustību aktivitātes, veicot vispārējās fiziskās attīstības vingrinājumus, pārvarot dažadas grūtības šķēršļu trases. Prāta un domāšanas spēju stimulēšanai, tika veikti dažādi atjautības, zināšanu un kustību improvizācijas uzdevumi. Katra diena bija piepildīta un daudzveidīga, balstīta uz radošu pašizpausmi, piemēram - bērni apguva  papīra lidmašīnas izveides metodiku, veica dažādus ķīmijas eksperimentus, paši veidoja rotas.

Nedēļa tika pavadīta aktīvi un interesanti. Nometnes noslēgumā bērni tika pie piemiņas veltēm, sportiskām balvām un kopā ar vecākiem tika aizvadīta futbola spēle!

Vēlam visiem panākumus jaunajā mācību gadā un uz tikšanos!

Nometnes organizatori,
Edgars un Gatis