11/17/2018

Sporta klubs “Upesciems” jaunie futbolisti gūst vērtīgu pieredzi futbola turnīros!


Regulāri treniņi rudens mēnešos mijās ar interesantiem futbola pasākumiem, kas priekš SK Upesciems bērniem ir kā svētki un motivācija iepazīt labāk futbola spēli.
Septembra beigās “Rīgas futbola svētku” ietvaros futbolisti pavadīja dienu jautrā aktīvā atpūtā, tuvāk iepazīstot futbola daudzpusību, un, piedaloties futbola spēlēs, sacensībās, stafetēs, konkursos un atrakcijās, saņemot patīkamus pārsteigumus un balvas no organizatoriem. Puišiem īpaši patika sacensties sitienos uz precizitāti, kur vārtus sargāja  LV futbola izlases vārtsargs.

Oktobrī klātienē, Daugavas stadionā apmeklējām Nāciju līgas spēli futbolā starp Latviju un Kazahstānu. Aktīvi atbalstījām LV izlases futbolistus, izbaudījām lielā futbola atmosfēru.

3.novembrī piedalījāmies futbola festivālā “Talantu spēles”. Turnīra pamatā bija sportisks prieks un nebeidzams cīņas spars. Iedvesmot bērnus un vecākus ar uzrunu bija ieradies Latvijas futbola federācijas prezidents, kā arī organizatori bija parūpējušies par svētku atmosfēru visa turnīra garumā. Bērni bija izspēlējušies, izdejojušies un jutās kā futbola šovā.

Novembrī turpinām gatavoties Vidzemes jaunatnes čempionāts telpu futbolā, kurā šogad startēsim ar 2 komandām. Esam aizvadījuši  vairākas draudzības spēles ar FS LEEVON un FK ĀDAŽI vienaudžiem.